Buzz crew
02.10.2024.

adidas SL 72 Spark Core Black – A New Urban Classic

Hej, Buzz ekipo! Ja sam Mirel, spreman da vam predstavim najnoviji dodatak mojoj kolekciji tenisica – adidas SL 72 Spark Core Black. Ovaj model je savršen za sve koji vole retro stil, ali žele nešto moderno i svestrano.



SL 72 je prava legenda, jer je bila prva tenisica koja je imala iconic Trefoil logo kada je izašla 70-ih. Ali verzija Spark Core Black koju nosim danas donosi svježi, update-an twist, savršeno prilagođen suvremenim ulicama. Ono što mi se najviše sviđa kod ovog modela je kombinacija premium materijala – gumeni potplat pruža odlično prianjanje na svakoj površini, dok gornji dio kombinira prozračnu mrežicu i kožu za dodatnu udobnost. To je tenisica koja se uklapa u svaku atmosferu – bilo da pijete kavu, istražujete grad ili se jednostavno opuštate sa ekipom.


Želio sam zadržati sportski, urbani izgled, pa sam ih spojio s kompletnim adidas outfitom. Odabrao sam adidas Training Supply Street Tee 2 i duksom koja se savršeno uklapa u minimalističku, cool estetiku. Za donji dio, izabrao sam udobne, ali stilizirane adidas Adicolor Baggy Fit Firebird Track Pants.


Ono što ovaj model izdvaja je kontrast između vintage dizajna i suvremenih detalja. Obožavam kako potplat besprijekorno prelazi u gornji dio, a crni naglasci s različitim teksturama daju ovim tenisicama dodatnu osobnost. To su tenisice koje privlače poglede, čak i kada se ne trudite.



Ako ste ljubitelj retro tenisica ili jednostavno želite nešto što će vas izdvojiti, adidas SL 72 Spark Core Black je savršen izbor. Lako se kombiniraju, imaju dizajn koji privlači pažnju i dovoljno su svestrane da se uklapaju u svaku kombinaciju.

Dakle, ako želite unaprijediti svoj stil, ne razmišljajte previše – nabavite svoj par u Buzz trgovinama ili online! Vidimo se u gradu, noseći adidas stil!

 

Mirel

 

Slični članci