Buzz crew
25.09.2024.

Nike Dunk Low: The Iconic One

Pozdrav ekipa!

Ja sam Iljana ili kako me inače možete zvati Illy. Profesionalna sam sportašica, ali odnedavno i influencerica u modnoj eri. Najviše mi se sviđa spoj svijeta sporta i svijeta mode, a posebno urbanog stila koji me i identificira. Iako zbog svoje profesije provodim dosta vremena s raznim Nike modelima, moj najdraži i najnošeniji model svih vremena je Nike Dunk Low Next Nature.

Kada sam otvorila kutiju tenisica i prvi put ih vidjela, znala sam da su ove tenisice posebne. Oh-tako-slatka ljubičasta boja ovog modela odmah privlači poglede, savršena za svaki urbani outfit. Nike Dunk Low su košarkaška ikona iz 80-ih. Niskog su profila s klasičnim vezicama i Nike logom koji ističe kvalitetu, originalnost i stil najboljeg brenda i svima jasno daje do znanja zašto je Nike vaš najbolji izbor.

Udobne, lagane i elegantne - Nike Dunk Low Next Nature model su koji se ukratko može opisati kao must-have. I da, ovaj uzorak može začiniti svaki vaš outfit. Ovaj put stilizirala sam ih uz Nike majicu i jednostavnu crnu suknju. Kako biste ih stilizirali? Pokaži nam svoje kombinacije i označi Buzz na Instagramu. Do tada uživajte u ovim sunčanim danima, opustite se i hodajte uzdignute glave u svojim novim Dunkicama.

Dostupne su u  BUZZ trgovinama i online.

S ljubavlju,

@illy

 

Slični članci