pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Buzz crew
11.09.2024.

Nike Cortez: Retro tenisice koje nikad ne izlaze iz mode

Oduvijek sam bila obožavatelj retro modnih komada koji odolijevaju vremenu i uvijek su u trendu. Onog trenutka kada sam obula Nike Cortez tenisice, znala sam da su to jedna od onih bezvremenskih stvari koje se jednostavno uklapaju u svaki stil. Iako su se prvi put pojavile 1972. godine, njihov bezvremenski dizajn danas je svjež i trendi kao i tada. Ove tenisice prava su posveta zlatnom dobu mode za trčanje, a ipak su savršeno prilagođene modernoj ženi koja želi biti elegantna, a pritom ostati udobna.

Svaki put kad ih nosim impresionira me osjećaj lakoće i udobnosti. Nike Cortez tenisice nisu samo vizualno privlačne; također su nevjerojatno udobne za nošenje. Njihova konstrukcija pruža optimalnu potporu stopalu, što ih čini savršenim za cjelodnevno nošenje — bilo da obavljam poslove ili uživam u opuštenom poslijepodnevu s prijateljima.

Jedna od najvećih prednosti ovih tenisica je njihova svestranost. Lako mogu upariti Nike Cortez s raznim stilovima — od elegantnog izgleda do opuštenijih, ležernijih kombinacija. Savršeno nadopunjuju moje omiljene traperice i Nike majicu za jednostavan svakodnevni look ili ih mogu nositi uz šik suknju za odvažniju kombinaciju koja uvijek privlači poglede. Njihov prepoznatljiv retro dizajn bez napora dodaje dašak nostalgije svakoj odjeći.

 

Iako na tržištu postoji bezbroj modela tenisica, Nike Cortez me i dalje osvaja. Jednostavno su komad koji nikad ne izlazi iz mode, a mogu ih nositi iz godine u godinu, a da mi ne dosade. Ove tenisice moj su neizostavni modni pratilac, a nadam se da će postati i vaš.

Svoj par možeš pronaći u najbližem Buzz sneaker station-u, ili u online.

 

Maja

Slični članci