pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Buzz crew
21.08.2024.

RETRO TECH RUNNER

Pozdrav ekipo,

rujan je sve bliže što znači samo jedno – vrijeme je za pravu ‘back to school’ sneaker kupovinu! Kao netko tko stalno balansira između škole, sporta i druženja, znao sam da u potrazi za novim parom tenisica moram pažljivo birati. Tu su se savršeno uklopile nove Nike P-600 – ili - moj latest pick up.  

Prva stvar koja mi je privukla pažnju kod P-6000 je njihov dizajn. Ovaj model je “mlađi brat” od Nike Pegasus iz 2006. godine, zato je prisutna estetika ranih 2000-ih.  Retro vibe se apsolutno osjeća kada ih obujete i savršeno se uklapa sa današnjim trendovima. Volim kada spajaju nostalgične vibracije sa modnim detaljima – kombinacija koja nije previše ni futuristička, ali ni dosadna.

Druga stvar koja je bila odlučujuća da baš ovaj par bude moj izbor je udobnost! Njihova višeslojna mrežasta struktura omogućuje stopalu da diše, dok podloga sa mekanom pjenom pruža savršeni balans između jastučaste podrške i čvrstine.

Nike P-6000 su odličan izbor za ljubitelje mode, udobnosti i sporta i bez sumnje odličan dodatak tvojoj kolekciji.  Savršeno se uklapaju uz traperice i trenirke tako da su definitivno siguran izbor. Ne moram razmišljati hoću li izgledati dobro – znam da hoću!

Svoj par možeš pronaći u najbližem Buzz sneaker station-u, ili u online.

See ya!

 

@vanjavu

 

 

Slični članci