pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Buzz crew
07.08.2024.

Ljeto u stilu: Nove Sambae tenisice su stigle

Hej ekipa,  

 

Ako ste ikada maštali o savršenom spoju stila i udobnosti u obući, vaši snovi su upravo postali stvarnost – predstavljam  vam nove adidas Sambae tenisice! Ove tenisice su zasigurno novi hit u svijetu mode, pružajući ne samo impresivan vizualni dojam, već i nevjerojatnu udobnost. 

Njihova kombinacija klasičnih elemenata i inovativnih detalja čini ih savršenim izborom za svakodnevne kombinacije. Ovaj put sam ih kombinirala sa basic kratkom bijelom haljinom, a mogu se kombinirati sa gotovo svim stilovima, od casual do smart-casual. Upotpunite ih s jeansom i jednostavnom kratkom majicom za opušteni izgled, ili ih uskladite s chinos hlačama i ležernom košuljom.  

Nova kolekcija adidas Sambae tenisica je kreirana od najkvalitetnijih materijala kako bi pružila optimalnu udobnost i dugotrajnost. Gornji dio tenisica izrađen je od sofisticiranih kožnih i sintetičkih materijala koji su ne samo elegantni već i funkcionalni. Srednji sloj potplata pruža izvanredno ublažavanje udaraca, dok donji dio garantira čvrstinu i priajanje na različitim površinama. 

adidas Sambae tenisice su modni dodatak koji naglašava vaš stil i pruža vrhunsku udobnost. Bilo da se pripremate za dan u gradu ili za opušteni vikend, Sambae tenisice će biti vaš savršeni izbor ovo ljeto. 

 

adidas Sambae tenisice potražite u Buzz trgovinama ili online

 

Vaša Adna, xoxo! 

 

Slični članci