Blogger Pick
16.10.2024.

AF1 EVO: REDEFINING COMFORT AND COOL

Pozdrav ljudi!

Ako ste ljubitelji tenisica kao i ja, onda vam iz Buzz-a stizu dobre  vijesti!


Kada su tenisice u pitanju, moj ukus je raznovrstan i uvijek izaberem neke malo drugačije, koje se izdvajaju od ostalih iz kolekcije koju imam. Međutim, rijetko kada propustim “hibrid” nekog klasik modela, jer noviteti na tenisici mi daju slobodu da budem maštovit, da eksperimentiram i probam nove kombinacije oblačenja.

Siguran sam da smo svi imali bar jedan par “Air Force 1” u svojoj kolekciji? Baš zbog toga, ovoga puta nas je Nike obradovao s “Air Force 1 Evo”. Moje “forsice” sada imaju air bubble i wavy nike swoosh, što je predobro ako mene pitate. Ostatak tenisice bih rekao da je isti - fin i udoban materijal, s kojim se može lagano ući u jesenjsku sezonu. S forsicama se jednostavno ne može pogriješiti.

Air Force je poslije streetwear-a najpopularniji kod ljubitelja košarke, zbog kojih danas ove tenisice i postoje. Nike je 1982 predstavio AF1 kao košarkašku tenisicu i nakon više od 40 godina i dalje uživamo u raznim varijacijama i bojama ovog legendarnog Nike modela.

Svoje nove forsice sam kombinirao uz sportski outfit po bojama, a to nije jedini način da se predstavi dobar outfit, zbog toga su Air Force 1 Evo savršen izbor.

Tvoj par Air Force 1 Evo  te čekaju u najbližem BUZZ trgovini ili online. Požuri i zgrabi svoj par.

 

See ya!

 

@vanjavu

Slični članci